2014-06-14/15: 2 x reservcert i Vännäs

"Elvis", Mi Amarias Evening Star, och "Lykka", Mi Amarias Every Inch A Lady, har varit på utställning i dagarna två i Vännäs. 

"Elvis" blev 2:a bästa hane med reservcert för Lars Adeheimer på lördagen och 4:a bästa hane för Juha Palosaari (Finland) på söndagen. För Lykka var det omvända roller - 4 btkl på lördagen och 2 btkl med reservcert på söndagen.

Vilket team jag har som ställer upp och hjälper till när jag inte kan vara på plats själv! Världens bästa uppfödare Ewa Lindahl och Mona Johandahl (kennel Ebony-Eve) fixade till pälsar och top-knots och  Peter Grabbe visade båda syskonen. Marie Aksér var också behjälplig med kam och snoddar. Stort tack till alla!

Mi Amarias Evening Star, "Elvis", med Peter Grabbe blev 2 BHKL med reservcert i Vännäs. Ägare Gunilla Näslund, Umeå


Mi Amarias storpudlar. Maria Byström, Björkågatan 6, 904 21 Umeå. 070-306 08 27