2014-10-05: Norskt cert till Miró i Harstad!

Whohooo! Miró vann ett norskt cert i helgen på NKK:s internationella utställning i Harstad! Domare var Derek Smith, som skrev såhär: "Beautiful black. All poodle. Quality  head, super neck, body and topline. Very well balanced, lovely coat. Strong stylish mover. Super forechest." Muntligt sa han, fritt översatt, efter att bedömningen var avslutad: "Det är två ljuvliga ungdomar du har där, särskilt hanen... Han har ett helt fantastiskt förbröst".

Lykka och matte Andrea följde också med, hon placerade sig som fjärde bästa tik. Vi avslutade helgen med photoshoot på kajen i  Harstad. Otroligt vackert med snötäckta fjäll och vatten, och två storpudelungdomar som är så lika att man tar fel på dem stup i kvarten... På hemvägen stannade vi till vid Björkliden och tog lite fler bilder med utsikt över Lapporten. 

Mi Amarias storpudlar. Maria Byström, Björkågatan 6, 904 21 Umeå. 070-306 08 27