2016-04-24: RLDN RLDF Mi Amarias Even Flow

Det går som smort för fina Melvin och husse Joakim Stolt. Den 16 april tog de sista kvalificerande resultatet i fortsättningsklass rallylydnad med finfina 95 poäng och titel RLDF. Bara helgen efter var det dags för första start i avancerad klass, där de fick ett kvalificerande resultat på 77 poäng på första försöket! Bra jobbat!

2015-12-02: Sista valpen flyttar

Så tomt det känns här hemma när allt återgår till vardag efter en period med valpar i alla hörn. Idag var det dags för Mi Amarias Good Luck Charm, "Athos", att flytta till sin nya familj nere i Stockholm. Vi önskar er all lycka till! Nu har vi bara lilla Pudding kvar här hemma. Ja, och så alla fyra vuxna hundar förstås - så riktigt så tomt är det inte ändå.

Mi Amarias Good Girl Gone Bad, "Pudding"

Mi Amarias Good Girl Gone Bad, "Pudding"

2015-09-19: Valparna är födda!

Den 19 september föddes så tre hanar och två tikar, alla svarta. Emma är jätteduktig mamma och tar lika bra hand om sina små som förra gången. Alla växer och frodas och mår bara bra, och jag sitter i timtals och bara njuter av anblicken och ljudet av små valpar som äter.... Det är bland det bästa som finns!

2015-07-11/12: Champion International de Beauté och mera roligt!

Lycklig Lykka

Lycklig Lykka

Miró i Uleåborg

Miró i Uleåborg

Vilken helg!

* Miró (Mi Amarias Everlong) tar sista CACIBet och blir internationell utställningschampion i Uleåborg då han blir BIR för pudelspecialisten Michael Gadsby, innehavare av kennel Afterglow i England.

* Lykka (Mi Amarias Every Inch A Lady) blir RLD F efter två fina rallylydnadslopp i Åbyn/Byske med 89 och 95 poäng och topplaceringar i stora startfält

* HD-resultat har inkommit på norska Tindra (Mi Amarias Dyers Eve), som har A/A på sina höfter. Hurra!

Alla tre kullsyskon är efter min älskade "Moa", Ch Caniche Noir Kisses For Ebony-Eve, och MultiCh Huffish Intensive Care, "Rocky".

Mi Amarias storpudlar. Maria Byström, Björkågatan 6, 904 21 Umeå. 070-306 08 27