Mi Amarias Good Girl Gone Bad
SE52904/2015

"Pudding" är tjejen vi sparat ut "Emmas" sista kull och vi ser fram emot att få se henne växa upp här hemma hos oss.

Såhär långt är hon en riktigt käck, framåt och nyfiken liten tös med en blick som kan smälta is. 

 


RLDN RLDF
Mi Amarias Every Inch a Lady
SE17817/2013

 

"Lykka" är född 2013-01-24 och bor hos sin fodervärd Andrea Nyman i Stöcksjö utanför Umeå.  Hon är en glad och stabil tik som är otroligt snäll med barn, älskar att bada och leka med bollar. Hon är välbyggd med fina proportioner och har vid snart fyra års ålder kvar sin djupa svärta.

"Lykka" ställdes ut sparsamt under 2014 med flertalet CK, reservcert och bästa-tik-placeringar. Numera nerklippt ägnar hon sig åt bl.a. lydnad och rallylydnad, och tränar nu inför  starten i Avancerad klass i rallylydnad. Hon har också visat sig vara en naturtalang i den nya hundsporten nosework. och har godkänt doftprov eukalyptus.

"Lykka" är MH-beskriven och har genomfört BPH, båda med utmärkt resultat och fick väldigt uppskattande ord från beskrivaren, precis lagom nyfiken och orädd trivdes hon mycket bra på banorna och hade roligt hela tiden. Hon har precis den mentalitet jag vill se hos storpudeln!

HD: B/B

Mentalbeskriven med 1:a på skott

Genomförd BPH med skott

Storlek: 59 cm

 


SEUCH FINUCH RLD N RLD F
Ebony-Eve For Goodness' Sake
SE50087/2010

"Emma" är född 2010-06-23 och är en kramgo och snäll tik som älskar att vara till lags. 

Hon har haft stora framgångar i utställningsringarna med flertalet BIR, BIG och BIS-placeringar.

"Emma" var Årets vinstrikaste storpudel på Svenska Pudelklubbens utställningar 2012 och även Sveriges vinstrikaste storpudeltik totalt samma år.

Bilden är tagen när hon placerade sig som BIS-3 på SKKs utställning i Vännäs 2012.

Under 2016 har "Emma" debuterat i rallylydnad med framgång och tränar nu för att starta i avancerad klass under 2017.

Hd: A/A 

Genomförd BPH med skott

Storlek: 57 cm

"Emma" har haft två valpkullar med totalt åtta valpar under 2015. Ur hennes sista kull har vi sparat Mi Amarias Good Girl Gone Bad, "Pudding".


SEUCH LPII
Caniche Noir Kisses For Ebony-Eve
S66953/2006

 

"Moa" är född 2006-10-03 och är en balanserad, väldigt snäll tjej med massor av motor och personlighet. Hon har en enorm energi och älskar att jobba, men är ändå otroligt lugn och fin inomhus.  En fantastiskt härlig storpudel!

Alltid med ett leende på läpparna och glimten i ögat har hon gett oss mycket glädje både i utställningsringen och på lydnadsplan men framför allt hemma.

"Moa" har haft två valpkullar. Eftersom hon först var en fodertik är den första kullen med prefix Ebony-Eve, och den andra för Mi Amarias. "Emma" är ur Moas första kull och "Miró" och "Lykka" ur hennes andra.

HD: A/A

Mentalbeskriven med 2:a på skott

Genomförd BPH med skott

Storlek. 54 cm

 


Mi Amarias storpudlar. Maria Byström, Björkågatan 6, 904 21 Umeå. 070-306 08 27