2014-07-05/06: Dubbla BIR, certx2, CACIB och SBIS!

Vilken helg! "Miró", Mi Amarias Everlong, tog storslam på helgens utställningar i Boden och Piteå. Cert, BIR och BIS på SPK:s utställning i Boden på lördagen för Åsa Andersson, som sa: "Jag bara älskar honom!" och på söndagen cert, BIR och CACIB för norska Wera Hübenthal som uttryckte sig såhär på klingande norska om en Miró som var väldigt på tårna: "Han må va svår att handla, men det er ju bare så LEKKER när de är sån!"

Det gick också bra för hans kullsyskon "Elvis", Mi Amarias Evening Star, som stod 3:a med reservcert på lördagen och blev oplacerad i bästa hanhundsklass med CK på söndagen, och "Lykka", Mi Amarias Every Inch A Lady, som var 2:a BTKL med reservcert på lördagen och placerade sig som fjärde bästa tik på söndagen med CK.

Mi Amarias Everlong, "Miró", BIS på SPKs utställning i Boden. Domare Åsa Andersson.

Mi Amarias Everlong, "Miró", BIS på SPKs utställning i Boden. Domare Åsa Andersson.

Mi Amarias storpudlar. Maria Byström, Björkågatan 6, 904 21 Umeå. 070-306 08 27